Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥΑναδείχτηκε χωρίς σημαντικές αλλαγές το νέο Δ.Σ του Συλλόγου μας. Το πενταμελές συμβούλιο απαρτίζουν οι: Γκιούρας Χριστόδουλος πρόεδρος, Μυλωνάς Ιωακείμ αντιπρόεδρος, Τζιβανάκη Μάτα γραμματέας, Βλαβή Άννα ταμίας και Μιχαλούδη Σούλα μέλος. Υπεύθυνος αιμοδοσίας παρέμεινε ο Κουτσιούκης Ιωάννης. Αλλαγές είχαμε όμως στα αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ τα οποία είναι: Αγοραστού Σόνια, Βλαβής Κώστας, Θεοδωρούδη Σόνια, Καραβασίλη Γεωργία, Καραμπούκα Ειρήνη και Κουτσιούκης Γεώργιος.

Στην πρώτη συνεδρίαση, για τη νέα περίοδο που ξεκίνησε, προγραμματίστηκαν οι άμεσες δραστηριότητες του Συλλόγου. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η έκδοση ημερολογίου για το 2011, η διοργάνωση της έκθεσης βιβλίου από τις 10 έως15 Δεκεμβρίου, η καθιερωμένη αιμοδοσία για τις 19 Δεκεμβρίου, ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος της πλατείας και οι εορταστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου για τις μέρες του δωδεκαήμερου.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι η λειτουργία των επτά χορευτικών ομάδων έχει ξεκινήσει. Η δασκάλα των ομάδων είναι και εφέτος η Έφη Κελιαφάνου.

Ευχόμαστε όλοι να έχουμε μια δημιουργική χρονιά, γεμάτη δραστηριότητες και εκδηλώσεις τέτοιες που και τους κατοίκους να ενδιαφέρουν αλλά και το χωριό μας να προβάλλουν.

Για άλλη μια χρονιά σας καλούμε να σταθείτε δίπλα μας. Με τη βοήθεία σας, τη συνεργασία θα μπορέσουμε να καταφέρουμε σημαντικά πράγματα. Πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθείτε το ίδιο θερμά όπως κάνατε μέχρι τώρα και γι αυτό τους ευχαριστούμε όλους.
Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου