Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011






ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις και οι δραστηριότητες που προγραμμάτισε το Δ.Σ του Συλλόγου για το τέλος του 2010.

Ένα μεγάλο έλατο από τις πλαγιές του Χολομώντα στήθηκε στη μέση της πλατείας και στολίστηκε για να στέλνει το εορταστικό μήνυμα των ημερών σε όλους τους κατοίκους αλλά και επισκέπτες του χωριού.
Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, μέλη του Συλλόγου ντυμένα με παραδοσιακές στολές είπαν στις γειτονιές του χωριού.


Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη επίσης πραγματοποιήθηκε τις μέρες των εορτών στην οποία οι εκδρομείς παρακολούθησαν θεατρική παράσταση, περιπλανήθηκαν στα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια που είχαν στηθεί στο χώρο της έκθεσης και οι πιο τολμηροί δοκίμασαν τις ικανότητές τους στο παγοδρόμιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Οι εορταστικές εκδηλώσεις έκλεισαν με γιορτή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του νηπιαγωγείου. Εκεί χόρεψαν οι μικρότεροι χορευτές μας που καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς τους αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους. Μεγαλύτερα παρουσίασαν μοντέρνες χορογραφίες.
Μια ομάδα παρουσίασε θεατρικό με θέμα το πνεύμα της αγάπης που κυριεύει όλους τους ανθρώπους τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων.


'Ολοι μαζί στη συνέχεια ακολούθησαν τον Άγιο Βασίλη και τους βοηθούς του στην πλατεία , όπου μπροστά στο στολισμένο δέντρο μοίρασαν δώρα σε όλα τα παιδιά και ευχές σε όλον τον κόσμο.
Τις ίδιες ευχές με τη σειρά μας , για υγεία , αγάπη, ειρήνη, ευτυχία ,ευημερία για όλον τον κόσμο ευχόμαστε και τα μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου και ευχαριστούμε όλους που στηρίζουν τον Πολιτιστικό Συλλογο Μεταγγιτσίου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου