Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2011

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011

Με τη συμμετοχή της χορευτικής ομάδας του τμήματος επιδείξεων στο φεστιβάλ της Νέας Τρίγλιας έκλεισε τις δραστηριότητές του για τη φετινή περίοδο φθινόπωρο 2010 καλοκαίρι 2011 ο Σύλλογός μας.
Προηγήθηκαν την περίοδο του Ιουνίου και του Ιουλίου συμμετοχές σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις του νομού, στις οποίες πήραν μέρος οι χορευτικές ομάδες και η χορωδία παραδοσιακού τραγουδιού του Πολιτιστικού Συλλόγου.
Αισθητή ήταν η παρουσία του Συλλόγου στα δυο μεγάλα πανηγύρια του χωριού. Στον Προφήτη Ηλία στον οποίο είχε και την ευθύνη της γενικότερης διοργάνωσης των διήμερων εκδηλώσεων και στην Αγία Παρασκευή. Για την πολιούχο αγία διοργανώθηκαν τετραήμερες εκδηλώσεις στην πλατεία του χωριού.
Όλων αυτών προηγήθηκε ένας χορός που διοργάνωσε το Δ. Σ. του Συλλόγου στον προαύλιο χώρο του Αγίου Χριστόφορου
Η παρουσία των ομάδων σε όλες τις εκδηλώσεις ήταν άριστη. Τις εμφανίσεις τους διέκρινε η ποιότητα, η συνέπεια και ο σεβασμός στο κοινό που τους παρακολουθούσε. Όλες οι ομάδες αντιπροσώπευσαν επάξια το χωριό μας όπου και αν εμφανίστηκαν
Συμπαραστάτης του Συλλόγου σε όλες του τις δραστηριότητες ο κόσμος του χωριού. Παρακολουθούσε με ενδιαφέρον όλες τις εκδηλώσεις, στήριζε όλες τις παραστάσεις με την παρουσία τους, δίνοντας έτσι κουράγιο το Δ.Σ. να συνεχίσει και να προγραμματίζει νέα πράγματα.
Το Δ. Σ. ευχαριστεί όλους τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου για τη στάση τους και για το ενδιαφέρον με το οποίο αγκαλιάζουν το Σύλλογο και εύχεται η συνεργασία αυτή νά συνεχιστεί.
Καλό καλοκαίρι. Όσο έμεινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου