Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Πραγματοποιήθηκε η Πρωτοχρονιάτικη γιορτή του Συλλόγου για το 2009.
Τα μέλη του Συλλόγου προσπάθησαν να οργανώσουν μια βραδιά γεμάτη με κέφι, μουσική, χορό και εκπλήξεις για να περάσουν ευχάριστα και να διασκεδάσουν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.









Τη βραδιά άνοιξαν οι μικρότεροι χορευτές του Συλλόγου. Το πρώτο παιδικό τμήμα, με την καθοδήγηση της δασκάλας του κυρίας Έφης Κελιαφάνου έκανε την παρθενική του εμφάνιση, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ακολούθησε και το άλλο παιδικό τμήμα που χόρεψε με ζωντάνια, κέφι και χειροκροτήθηκε από τους γονείς και τους συγγενείς που αποτελούσαν και το κοινό της εκδήλωσης.

Στη συνέχεια μαθητές της ΣΤ΄τάξης του Σχολείου μας παρουσίασαν ένα θεατρικό έργο με θέμα τις σκανταλιές των Καλικάντζαρων.
Με πολύ ενδιαφέρον και μεγάλη συμμετοχή παρακολούθησαν μικροί και μεγάλοι την παράσταση του Καραγκιόζη Το πνεύμα των Χριστουγέννων.
Η βραδιά έκλεισε με αυτό, που όλα τα παιδιά περιμένανε. Τον Άγιο Βασίλη. Ήρθε και μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά, σκορπίζοντας τη χαρά. Για να τα μοιράσει μάλιστα γρήγορα στους ανυπόμονους μικρούς, έφερε και ........... βοηθό.


Τα μέλη του Δ.Σ θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους παρευρισκόμενους στην Πρωτοχρονιάτικη γιορτή, γιατί όποια προσπάθεια και να γίνει από την πλευρά του Συμβουλίου, αυτό που κάνει μια εκδήλωση πετυχημένη είναι η συμμετοχή του κόσμου.
Ευχόμαστε το 2010 να σας χαρίσει υγεία, αγάπη και επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου