Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Από σήμερα , Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεταγγιτσίου Νέα Άσσα,έχει τη δική του σελίδα στο internet

Η σελίδα αυτή δημιουργήθηκε για να προβάλλει τις δραστηριότητες του Συλλόγου, οι οποίες πραγματοποιούνται στα πλαίσια του εορτασμού των θρησκευτικών και εθνικών εορτών αλλά και άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων.

Στόχος του Συλλόγου είναι να επικοινωνεί με τα μέλη του και τους φίλους του, ιδιαίτερα όσων βρίσκονται μακριά μας και να τους δώσει έτσι τη δυνατότητα να έχουν άμεση ενημέρωση για όλες τις δραστηριότητές μας και τα νέα του χωριού.

Μέσα από τη σελίδα που δημιουργήσαμε επιθυμούμε όλοι οι φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου να εκφράζουν τις απόψεις τους, τα σχόλιά τους, να καταθέτουν προτάσεις και δημιουργικές ιδέες.

Με τη σελίδα θέλουμε να κάνουμε γνωστά τα ήθη και τα έθιμά μας αλλά και να δείξουμε τις δραστηριότητες των κατοίκων, το δημιουργικό παρόν και τις προοπτικές ανάπτυξης του τόπου μας.

Στόχος μας επίσης είναι να προβάλλουμε τις δραστηριότητες των άλλων συλλόγων και φορέων του χωριού μας.

Πιστεύουμε ότι από σήμερα με τη δημιουργία αυτής της σελίδας ανοίγουμε ένα παράθυρο στον κόσμο, για να μπορέσει να δει τις ομορφιές του τόπου μας και να μας γνωρίσει ακόμα καλύτερα.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου